Welkom bij Identity Creations!

Welkom bij mijn high-value belevenis (kap)salon, waar transformatie verder gaat dan alleen je uiterlijk. Hier ontdek je de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling. Samen met jou verken en onderzoek ik wie jij bent, wat jij verlangt en wat je nodig hebt.  Als resultaatmentor bied ik high-value (online) trainingen, intense brainstormsessies, een exclusief 1-op-1 mentorschap en (haar)transformaties aan.  Stap binnen en laat je inspireren om groots te denken en te leven.

Ben je klaar om je diepe verlangens om te zetten in daadkrachtige actie?

 • Het is tijd om je energie, drive en vrijheid terug te vinden.

 • Verschuif van onbewustzijn naar bewustzijn en word je eigen gids op de reis naar persoonlijke groei.

 • Wanneer jij bereid bent om je standaard te veranderen, zal alles om je heen transformeren.

 • Stap uit de schaduw en omarm jouw unieke kracht, zodat je een leven kunt leiden dat echt de moeite waard is.

 • Ik sta klaar om je te helpen je eigen waarde te herkennen en te stoppen met het volgen van de mainstream waar je je leeg door voelt.

Je kan veel meer aan dan je denkt, jouw potentieel is grenzeloos!


Ik ben door de diepste dalen gekropen, momenten waarop ik geen uitweg meer zag. Maar ik geloofde dat de moeilijkste situaties voor de prachtigste opportuniteiten in het leven zorgen

Ik wil jou helpen om net zoals mij de weg naar jezelf te vinden, om zelfbewust en zelfzeker het leven te creëren dat jij verlangt en oprecht verdient. 

Jij verlangt naar...

 • Zelfexpressie en authentiek zijn

  Je verlangt naar het begrijpen van jouw unieke blauwdruk en het leven in volledige harmonie met jouw authentieke zelf.

 • Bewustwording en persoonlijke groei

  Je verlangt naar een leven waarin je bewust omgaat met je energie, wat leidt tot meer vervulling en tijd voor wat er echt toe doet.

 • Vrijheid en eigenwaarde

  Laat jouw verlangen naar vrijheid en een sterk gevoel van eigenwaarde je inspireren om je eigen pad te volgen en het leven te creëren dat je altijd al hebt gewild.

Voel de ontembare kracht van de impact die jij met volle overtuiging ervaart en nastreeft.

 • Succes en vervulling

  Je bent succesvol in je professionele en persoonlijke leven en ervaart een gevoel van voldoening en zingeving.

 • Inspiratie en motivatie

  Je bent geïnspireerd en gemotiveerd om je doelen na te streven en uitdagingen aan te gaan.

 • Vrijheid en flexibiliteit

  Je ervaart vrijheid en flexibiliteit om je eigen pad te kiezen, je passie na te streven en een gebalanceerd leven te leiden.

Let your dreams fuel your actions, and watch as they transform into reality. You have the power to make it happen.

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Dan heb ik goed nieuws voor jou.

Want Identity Creations biedt niet enkel een unieke belevenis aan in het kapsalon, ik geef jou alle tools om buitengewoon resultaat te boeken, waardoor je nooit meer dingen zal doen die niet goed voelen voor jou.

Wees zelfbewust, zelfzeker en leef volgens jouw regels.

Wanneer je ervoor kiest om te investeren in high value, kun je de volgende resultaten verwachten:

 • Effectieve tools en technieken om obstakels te overwinnen en uit je comfortzone te treden.

 • Meer tijd en ruimte voor zelfzorg en het creëren van een levensstijl die bij je past.

 • Heldere doelen en een strategie om je verlangens ook effectief te bereiken.

 • Een diep gevoel van vervulling, voldoening en vrijheid in je leven.

 • Een versterkt gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen dat je in staat stelt om je unieke identiteit volledig te omarmen.

 • Een diepgaande connectie met jezelf en je omgeving, wat resulteert in een stralende innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Affirmatie

Wat ik loslaat, maakt ruimte voor groei, transformatie en het volledig omarmen van mijn ware identiteit. Ik stap in mijn kracht, creëer mijn eigen pad en laat mijn licht stralen in de wereld.

Hi, ik ben Annelies...

Zelfliefde was mijn grootste struggle. Ik vergeleek mijzelf steeds met anderen! Ik had het gevoel dat ik nooit goed genoeg was. Maar ik zag niet hoe waardevol ik was. Ik had nood aan een plek waar ik mij goed voelde, waar ik mijzelf kon zijn en anderen kon inspireren. Daarom creëerde ik mijn eigen happy place: IDENTITY CREATIONS. Ik laat mijn geluk niet langer afhangen van de mening van anderen of van wat mijn omgeving van mij verwacht. Ik wil mijn eigen leven creëren. Ik heb besloten om mijn leven zelf in handen te nemen en voor al mijn dromen te gaan. Als ik dit kan, kan jij dit ook!

FAQ

 • Wat kan een online cursus voor mij betekenen?

  Een online cursus helpt je verder op weg om zelfstandig aan de slag te gaan met een probleem waar je momenteel tegenaan loopt. Elke cursus is zorgvuldig opgebouwd en begeleidt je stap voor stap naar jouw doel.

 • Hoe is een online cursus opgebouwd?

  Alle cursussen geven een grondige uitleg van de achterliggende principes van een probleem. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het onderzoek naar het onderliggend probleem. In de opbouw wordt gewerkt met tekst, afbeeldingen, video's en opdrachten. Het belangrijkste onderdeel van een cursus is dat jij zelf aan de slag gaat met concrete en praktische oefeningen. Bij verschillende oefeningen worden werkbladen ter beschikking gesteld die jij kunt downloaden en invullen. Zo heb je steeds iets concreet in handen waar je naar terug kunt grijpen.

 • Op welke manier behaal ik de beste resultaten?

  Voor het beste resultaat wordt aangeraden de volgorde van de cursusopbouw te volgen en de aanbevelingen rond oefeningen zo goed mogelijk te volgen. Verder heb je enkel een portie motivatie en doorzettingsvermogen nodig en je kunt meteen aan de slag.

 • Kan ik persoonlijke ondersteuning krijgen bij het doorlopen van de cursus?

  Standaard is er geen ondersteuning voorzien bij de aankoop van cursus. Per onderdeel is er wel een luik aanwezig waar jij je vragen kan stellen. Het is wel mogelijk om aanvullende een één op één workshop in te plannen met Annelies.

 • Hoe kan ik mijn cursus raadplegen?

  Na aankoop van een cursus kan je hem raadplegen door je aan te melden op je account. Zoek vervolgens in het cursusoverzicht naar jouw cursus.

 • Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

  Na aankoop blijven de meeste cursussen levenslang raadpleegbaar. Voor de aankoop van cursussen waarbij dit niet het geval is, zal je hiervan op de hoogte gebracht worden.